Saturday, June 25, 2016

Raya Giveaway RM1000 by Nile.Com.My

Raya Giveaway RM1000 by Nile.Com.My



Assamualaikum... Ayah Rie ini tak berapa nak minat shopping pun,kalau shopping pun jadi peneman isteri je..tapi apabila tertengok status blogger Lyssa Faizureen tentang Raya Giveaway RM1000 by Nile.Com.My sedang berlangsung sebab tu la Ayah Rie Cabar diri nak join GA mana taw ada tuah dan rezeki Ayah Rie menang GA ni Alhamdulillah... amin..


 Nile.com.my yang merupakan online shopping Malaysia yang menjual baju muslimah , 

Kasut , Beg , Barang-barang Gym , Buku , Barang Dapur , dan banyak lagi.... 


 Raya Giveaway RM1000 by Nile.Com.My akan tamat  pada  30 Jun 2016.


 Jom la tengok-tengok barang yang Ayah Rie mahu nanti kalau ayah rie yang bertuah nanti 



ProductPortable Car Vacumn
JLM2016 Sales price: RM8.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only 

ProductWatches
JLM2016 Sales price: RM15.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only

Product3mm High Grade Yoga Mat
JLM2016 Sales price: RM11.90
Date: 21/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity:  300 units only

Product:Men Shoes
JLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 27/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 250 units only





Klik sini jika anda nak join sama nak tengok cara-cara nak join  [klik]

Korang boleh check result >> di sini <<.. 
Tarikh tutup untuk korang update blog adalah pada 30/06/2016 , 11.59 pm

p/s : Cabutan bertuah via random.org






1 comment:

sya mimie said...

asslmkm.. hi :)

gudluck ye.. moga ada rezeki kita bersama.. ^_^

JEMPUT Singah jika sudi..

http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-rm1000-by-nilecommy.html