Friday, February 20, 2015

Lappy masuk wad

Assalamualaikum...

rasenye dah lame tak update blog ni..hari ni ayah rie nk update pasal lappy...lappy ayah rie telah di masukkn ke wad..

Tuesday, February 17, 2015

Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

http://www.nile.com.my/page.php?cd=96

Assamualaikum... Ayah Rie ini tak berapa nak minat shopping pun,kalau shopping pun jadi peneman je..tapi apabila tertengok status blogger Lyssa Faizureen tentang Giveaway Chinese New Year 2015 sedang berlangsung sebab tu la Ayah Rie Cabar diri nak join GA mana taw ada tuah dan rezeki Ayah Rie menang GA ni Alhamdulillah... amin..

 Nile.com.my yang merupakan online shopping Malaysia yang menjual baju muslimah , 

Kasut , Beg , Barang-barang Gym , Buku , Barang Dapur , dan banyak lagi akan melancarkan

 GiveAway semasa Tahun Baru China iaitu pada 19 Februari 2015 .


Wednesday, February 11, 2015

'GiveAway L'Oreal Paris by Ayue Idris'.


Assalamualaikum~

(Klik banner di atas untuk join)


facebook link :https://www.facebook.com/abey.pgg
instagram id : http://instagram.com/bobarie/


Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris!! 




Giveaway 7 HARI by Syira Lokman



Klik Banner Untuk Join

Tarikh Due: 16 Februari 2015

Sunday, February 8, 2015

Review Blog Follower 99


Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

Di kesempatan masa yang terluang ni dan ada masa sikit jadi dapatlah Ayah Rie update blog,memandangkan agak lama tak update,untuk kali ni Ayah Rie nak buat Review Blog follower memandangkan follower blog Ayah Rie dah mencapai 99 malahan dan melebihi pun dar angka 99 (lama betul Ayah Rie nak buat Review ni...,alhamdulillah dan terima kasih kepada rakan2 follower Ayah Rie semua kerana tanpa anda2 semua takde n tak bermakna lah blog Ayah Rie,tentu reader2 n rakan2 semua tertanya-tanya kenapa angka or number 99 di pilih n kenapa tak cukupkan 100,Untuk pengetahuan reader2 dan  rakan2 Ayah Rie semua Angka atau nombor 99 ni di pilih adalah kerana angka 9 merupakan angka yang last di antara angka2 yang ada manakala nombor 99 merupa nombor yang sangat di sukai oleh sang pencipta ( Allah S.W.T).

Saturday, February 7, 2015

Menang Giveaway Lestari 2015



Assalamulaikum... Alhamdulilah rezeki menang Giveaway Lestari 2015 ni... walaupun Ayah Rie Jarang Update n Blogwalking ke blog kawan-kawan... AYah Rie sempat support n join segmen dan Giveaway dari rakan-rakan... terima kasih kepada Kasih Lestari kemenangan ni... Ayah Rie menanti ketibaan hadiah ni...

Wednesday, February 4, 2015

KALERFESS 1st GIVEAWAY 2015


Klik Banner Untuk Join 

Tarikh : 31 Januari - 8 Februari 2015

Segmen Berkenalan by: Dr. Shikin.



Klik Banner Untuk Join

Dah Lama Follow 

Tag :

Tamat: Bila-Bila Masa 

"Segmen Bloglist Mac-April 2015 by CN"

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Segmen Bloglist Mac-April 2015 by CN


Pencarian bloglist bagi bulan Mac-April 2015 di cekgunorazimah.com bermula pada hari ini, 31 Januari 2015, iaitu tepat jam 12.00 tengah malam sehingga 28 Februari 2015, iaitu tepat jam 11.15 malam. Semua dijemput join.
Syarat-syaratnya :
  • Buat entri bertajuk "Segmen Bloglist Mac-April 2015 by CN" 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri. 



  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Seramai 15 orang peserta akan dipilih untuk masuk dalam bloglist CN untuk bulan Mac-April dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog CN ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Mac 2015.
SENARAI PESERTA
Kredit untuk Kak Mialiana
                                                    

"Simple Giveaway By Miss Novel"

Klik Banner Untuk Join 

Tarikh Tamat Giveaway: 10 Februari 2015

GIVEAWAY BY EKINRAZALLI WORTH RM500 TO WIN!

Klik Banner Untuk Join 

Done Follow #787
Done Follow IG   saya 


Tag : 


TARIKH TAMAT 28 FEB 2015